S prvými vráskami dokážete spoľahlivo zatočiť: Pozrite sa, čo obsahuje kozmetika žien, ktoré oddialili starnutie!

Vrásky sú prirodzenou súčasťou starnutia. Užite si ich s gráciou, pričom sa nezabudnite o svoju pleť postarať ako kráľovná!

Vrásky sú prirodzenou súčasťou starnutia. Užite si ich s gráciou, pričom sa nezabudnite o svoju pleť postarať ako kráľovná!

Fotogaléria

Kyselina azelaová podporuje kvasinky, ktoré sa prirodzene nachádzajú na zdravej koži. Zlepšuje rovnomernosť štruktúry pokožky. Je antibakteriálna a komedolytická, čo z nej robí účinnú zložku aj v boji proti akné. Okrem toho zmierňuje zápaly a pomáha zjednotiť a rozjasniť tón pleti.

Bakuchiol je jemnejšia botanická alternatíva k retinolu. Tento antioxidant získaný zo semien rastliny babchi, je obľúbenou ingredienciou v prírodnej medicíne na upokojenie vyrážok a začervenania. Zjemňuje vrásky a pomáha v boji proti ochabnutej pokožke, pričom k nej nie je taký drsný ako retinoidy.

Vyberte z mrazničky jednu vec
Zaberie už za 1 minútu! Najlacnejšie riešenie na vyrážky máte vo svojej mrazničke Zobraziť článok

BHA
Na rozdiel od AHA kyselín, ktoré sú rozpustné vo vode, sú BHA kyseliny rozpustné v oleji. To im umožňuje preniknúť hlbšie do pokožky. Dostávajú sa do pórov, aby vyčistili upchatie spôsobujúce akné a zároveň podporili exfoliáciu.

Existuje niekoľko typov BHA kyselín, ale zvyčajne sa nachádzajú v produktoch starostlivosti o pleť, ako kyselina salicylová. Neodporúča sa kombinovať ich s retinolom.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});