Kráľovná neinvazívnej estetickej medicíny: Spoznajte MUDr. Meritu Mazreku, ktorá má na svojej klinike UNIKÁT na omladenie tváre

Zakladateľka Mazreku Medical sa už počas štúdia aktívne zaujímala a prakticky získavala skúsenosti v oblasti chirurgie. MUDr. Merita ...
  • Zdroj: Instagram / @mazrekumedical

Zakladateľka Mazreku Medical sa už počas štúdia aktívne zaujímala a prakticky získavala skúsenosti v oblasti chirurgie. MUDr. Merita Mazreku chce svojim klientkam len to najlepšie, aj preto sa môže pýšiť jedinečným prístrojom na omladenie tváre na Slovensku. Potenze musíte dať šancu aj vy, výsledky sú ohromné!

Merita sa po ukončení štúdia zamestnala ako lekárka na klinike chirurgie tváre, kde sa začala zaujímať o rekonštrukčnú chirurgiu a tvárovú estetiku, s dôrazom na miniinvazívne techniky

Je plne certifikovaná k aplikácií Botuloxínu, výplňových materiálov, mezonití, lipolytického prostriedku, mezoterapie do oblasti tváre, tela a vlasovej pokožky.

Okrem práce na Lekárskej fakulte a Klinike maxilofaciálnej chirurgie pôsobí na súkromných klinikách v Bratislave a Prahe, kde využíva a získava svoje skúsenosti v oblasti estetickej medicíny a chirurgie.

Potenza RF Microneedling

Len v Mazreku Medical máte možnosť absolvovať špičkové nechirurgické, neinvazívne ošetrenie na omladenie pleti. Vďaka nemu dochádza k spevneniu a vyhladeniu pleti, redukcií vrások, zmenšeniu pórov a jaziev po akné.

Môže sa použiť ako na tvár, tak aj na iné časti tela, čím získate mladší vzhľad. Potenza RF vďaka rádiovej frekvencii zahrieva pokožku a zaručuje rýchlejšie zahojenie pokožky.

POZRITE SI VIDEO A DOZVIETE SA VIAC: 

Tento omladzujúci refresh s názvom POTENZA môžete teraz vyhrať aj vy. Ešte stále máte šancu zapojiť sa do našej súťaže a vyhrať revolučný beauty zákrok v celkovej hodnote 3 900 €! 

DO SÚŤAŽE SA ZAPOJÍTE TU>>>

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});