Horoskop na tento týždeň: Jedno znamenie bude mať ohromné šťastie v LÁSKE, Váhy stoja pred dôležitou voľbu. Ako to dopadne?

Neoplatí sa sedieť na dvoch stoličkách, treba si vedieť rozumne vybrať. Čo vás čaká tento týždeň v láske či kariére? Dozviete sa z nášho ...
  • Zdroj: Getty/JuiceBros

Neoplatí sa sedieť na dvoch stoličkách, treba si vedieť rozumne vybrať. Čo vás čaká tento týždeň v láske či kariére? Dozviete sa z nášho týždenného horoskopu.

Blíženci

Vzťahy

V citových záležitostiach dajte pozor, aby ste v niečom neprestrelili. Mrzelo by vás to. Niekedy vám blízki chcú dobre, no vypáli to naopak. Pozornosť sústreďte na podstatu, nie na to, ako všetko bude vyzerať.

Peniaze – práca

Pracovné aktivity vás pohltia, ale vy sa nevzdáte a urobíte, čo sa bude dať. Vyhnite sa povrchnosti ako i prehnanej pedantnosti. Ani jeden extrém neprináša dobré výsledky. Niektorí urobia závažné zmeny v zamestnaní.

Zdravie

Cvičte, na čo budete mať chuť a na čo sa budete cítiť. Rozhodne sa nehrajte na profesionála, ak vás bolí koleno. Dariť sa bude aj kondičnému behu, plávaniu, no nezabudnite zhlboka dýchať a občas meditovať.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});