Chcete mať WELLNESS u vás doma? Nasledujte najnovší trend bývania, zmení vám život!

Kvalitný voľný čas je stále horúcejšia téma. Pretvorte svoj osobný priestor na oázu pokoja aj vy!

Kvalitný voľný čas je stále horúcejšia téma. Pretvorte svoj osobný priestor na oázu pokoja aj vy!

Fotogaléria

Ďalej sa zamerajte sa na osvetlenie. Počas dňa vpustite dnu čo najviac prirodzeného svetla, pretože ovplyvňuje vašu náladu a zvyšuje produktivitu či schopnosť sústrediť sa.

Matthew McConaughey vysolil za havajskú oázu 7,85 milióna dolárov.
Ohromné havajské sídlo Matthewa McConaugheyho: Toto nie je dom, toto je sen! Zobraziť článok

Večer príde na rad atmosféra tvorená vhodným umelým osvetlením. Klasické riešenie jednej stropnej lampy nemusí byť ten najlepší nápad. Skúste preto doplniť menšie svetielka. Tie budú štýlovým doplnkom počas dňa a príjemným osvetlením vo večerných hodinách.

Na vašej nálade sa podpisuje aj farebnosť okolia. V tomto prípade ide o subjektívnu záležitosť. Najjednoduchšou možnosťou je zvoliť v každej miestnosti neutrálny podklad a k nemu pridať farby, či už sýte alebo pastelové.

Oživte svoju kuchyňu bez veľkých renovácií: Vďaka týmto lacným trikom bude ako nová! Zobraziť článok

Výber je na vás – sústreďte sa na farebnosť zvlášť v každej miestnosti. Zariaďujete obývačku? Iste k jej vizuálu pristúpite inak ako k spálni, ktorá je intímnym miestom odpočinku.

Farebnosť je často daná samotným materiálom, čo sa odrazí hlavne na doplnkoch z prírodných materiálov. Či už drevo, kov, bambus, morská tráva, ľan alebo konope, ponechajte tieto materiály v ich prirodzenej farbe. Sú vizuálne príťažlivé a zároveň znižujú environmentálny stres. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});