Kabir Bedi si nedával servítku pred ústa: Poviem vám, čo si myslím o Hollywoode, o tom kopci umelo nafúknutých snov!

Indický herec Kabir Bedi vo svojich memoároch „Príbehy, ktoré musím povedať: Emocionálny život herca“ odhaľuje zážitky, ktoré sa mu zaryli ...

Indický herec Kabir Bedi vo svojich memoároch „Príbehy, ktoré musím povedať: Emocionálny život herca“ odhaľuje zážitky, ktoré sa mu zaryli hlboko do srdca.

Fotogaléria

Bedi účinkoval vo filmoch ako Chobotnica s Rogerom Moorom, ďalej v Ashanti s Michaelom Cainom, v snímke Zlodej z Bagdadu s Roddym McDowallom či vo filme The Beast of War režiséra Kevina Reynoldsa. Napriek tomu sa mu „slávny kopec“ dobiť nepodarilo. „Hollywood ma zdevastoval, zatiaľ čo Taliansko a India ma vzkriesili,“ tvrdí.

Johnny Depp
Sebapoškodzovanie, drogy, šikana: Pozreli sme sa na detstvo Johnnyho Deppa Zobraziť článok

Temné zákutia

Kniha začína spomienkami na odchod z rodného mesta Dillí, ku ktorému ho „dohnali“ The Beatles. S ikonickou kapelou urobil rozhovor ako reportér na voľnej nohe pre All India Radio (7. júla 1966) po dlhom presviedčaní ich manažéra Briana Epsteina.

Bedi mal vtedy 20 rokov a dobrý pocit, že rozhovor dopadol dobre. Keď však požiadal zamestnancov rádia o kópiu rozhovoru, kazetu nenašli. Ukázalo sa, že cez nahratý rozhovor nahrali iné programy.

Rodák z Pakistanu sa preslávil v indickom Bollywoode, no po úspechu v Sandokanovi ho vítal aj Hollywood. 

Pokiaľ ide o vzťahy, Bedi hovorí, že prešiel od jednej emocionálne vyčerpávajúcej ženy k druhej – bez prestávky medzi tým. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});