Extravagantná Isabella: Aha, takto dnes vyzerá adoptívna dcéra Nicole Kidman a Toma Crusia

Nicole a Tom patrili k najpopulárnejším celebritným párom deväťdesiatych rokov, no manželstvo stroskotalo po jedenástich rokoch. Vlastné ...

Nicole a Tom patrili k najpopulárnejším celebritným párom deväťdesiatych rokov, no manželstvo stroskotalo po jedenástich rokoch. Vlastné deti nemali, adoptovali si syna a dcéru. A z Isabelly je už dospelá dáma.

Fotogaléria

Nicole Kidman a Tom Cruise sa zoznámili pri nakrúcaní filmu Navždy a ďaleko v roku 1990. Tom sa kvôli Nicole rozviedol s vtedajšou manželkou Mimi Rogers a po pol roku bola svadba. Samozrejme, túžili po deťoch, to sa im však nepodarilo, preto si ich adoptovali. 

Isabellu Jane v roku 1993 a Connora Anthonyho o dva roky neskôr. Po jedenástich rokoch sa však manželstvo dostalo do slepej uličky, nasledoval mediálne prepieraný rozvod.

Obaja aktéri si súkromie úzkostlivo chránili, nevyjadrovali sa, aj preto uzreli svetlo sveta rôzne špekulácie. Vraj Nicole chcela deti vychovávať v katolíckom duchu, kým Tom patril k zarytým scientológom. Odvtedy ich adoptívne deti vyrástli, ich dcéra Isabella má 29 rokov a buduje si vlastnú kariéru. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});