Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Zamysleli ste sa, čo znamenajú vaše erotické sny? Sex s nechutným kolegom, či milenec neveštia NIČ DOBRÉ

Ale no tak, pokojne sa k nim priznajte, zažívame ich všetci. Tiež tesne po prebudení väčšinou zažívame rozpačitú chvíľu, či sa to stalo ...

Ale no tak, pokojne sa k nim priznajte, zažívame ich všetci. Tiež tesne po prebudení väčšinou zažívame rozpačitú chvíľu, či sa to stalo naozaj, alebo to bol len sen pre dospelých.

Fotogaléria

Nevernica

Už ste niekedy v sne podviedli svojho partnera? To znamená, že máte nízke sebavedomie. Pravdepodobne sa vo vašom živote vyskytnú udalosti, ktoré oslabia vašu sebaúctu, a možno si už nebudete pripadať tak príťažlivo ako kedysi. Dobrá rada: netrápte sa očakávaniami a nesnažte sa vyhovieť všetkým!

Len to nie…

Podľa Wallacea je normálne snívať o milovaní s príbuzným. To všetko sa dá vysledovať až k charakteru človeka. Podobne ako v prípade nepríjemného kolegu, aj tu zrejme vidíte na členovi rodiny osobnostnú črtu, ktorú obdivujete a ktorá vám chýba.

Sex s ex

Tu je trochu dôvod na obavy, pretože ak snívate o svojom bývalom, znamená to, že podvedome opakujete zlé návyky, ktoré vám z vášho vzťahu zostali.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});