Máte muža v tomto znamení? POZOR naňho! Ak by chcel, dostal by každú!

Sú cieľavedomí, vtipní a pozorní. V ich spoločnosti sa cítite príjemne a máte pocit, že ich poznáte už veky. Je to však ich bežný spôsob ...

Sú cieľavedomí, vtipní a pozorní. V ich spoločnosti sa cítite príjemne a máte pocit, že ich poznáte už veky. Je to však ich bežný spôsob komunikácie, preto si dajte pozor, aby ste nezostali sklamaná.

Fotogaléria

Povaha Škorpióna je vášnivá a často ho poháňajú silné túžby. Navonok sa však kontroluje a jeho prejavy emócií, či už verbálne alebo neverbálne, sú zdržanlivé. Nedajte sa odradiť, vo vzťahu je muž Škorpión citlivý a verný. Jeho pozornosť voči vám je úprimná, na to sa môžete spoľahnúť.

Kvôli tomuto muž svoju manželku neopustí
Tu to máte čierne na bielom: Najvášnivejšie milenky sa rodia v týchto znameniach! Zobraziť článok

Muž v znamení Kozorožca na seba kladie obrovské nároky – to isté platí aj v otázke jeho budúcej manželky, ktorú si vyberá veľmi dlho. 

V spoločnosti pôsobí veľmi chladne, len tak sa niekomu neotvorí. Bojí sa sklamania, preto vás bude pravdepodobne dlhšiu dobu pozorovať, bez toho, aby ste tušili, že má o vás záujem. Keď sa presvedčí, že ste tá pravá, zahrnie vás nevídanou starostlivosťou.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});