Nonstop vystresovaná? Predstavujeme zázraky z prírody, ktoré uvoľnia myseľ, doprajte si ich IHNEĎ

Stres v malých dávkach môže byť prínosný, no keď ho máte priveľa, odrazí sa na vašej duševnej pohode, ale aj na stave pokožky a vlasov. ...

Stres v malých dávkach môže byť prínosný, no keď ho máte priveľa, odrazí sa na vašej duševnej pohode, ale aj na stave pokožky a vlasov. Zabudnite na drahé krémy, pretože krása vyžaruje predovšetkým zvnútra!

Fotogaléria

Schizandra čínska je zo všetkých adaptogénov snáď najobľúbenejšia. Sledovaná odborníkmi je už veľmi dlho, pretože stimuluje nervový systém, podporuje funkciu pečene a pľúc a napomáha tráveniu. Doprajte si ju po dúškoch v podobe čaju ihneď po prebudení. Rozžiari nielen vaše vnútro, ale aj vašu pleť.

Rozchodnica ružová je správnou voľbou v prípade, že chcete nakopnúť vašu duševnú výkonnosť. Utišuje emócie, udržuje funkcie tráviacej sústavy a posilňuje srdce. V podobe tinktúry sa rýchlo dostáva do organizmu a pomáha nájsť stratenú rovnováhu.

TIP: Doplňte adaptogény dostatkom ovocia a zeleniny a doprajte si dostatok pohybu a relaxu. Zájdite si na masáž či do sauny, jednoducho sa zhýčkajte! Vaše telo sa vám odvďačí dlhodobým zdravím a krásou.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});