Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Ak sa milovať, tak len s rozumom: Ako sa najčastejšie Slováci chránia pred neželaným tehotenstvom?

Všetky si chceme užívať krásne intímne chvíle, ale bez obavy z nechceného tehotenstva, alebo súrnej návštevy u gynekológa. Lebo (horizontálna) ...

Všetky si chceme užívať krásne intímne chvíle, ale bez obavy z nechceného tehotenstva, alebo súrnej návštevy u gynekológa. Lebo (horizontálna) láska nie len hory prenáša.

Fotogaléria

Myslite na to, že žiadna antikoncepcia nefunguje stopercentne. Existuje iba jedna, a tá sa ľudovo volá - „neondiť“ :). Lenže pri tej si naozaj nič neužijete, a vy si predsa užívať chcete.

Skromná anketa, ako sa najčastejšie Slováci chránia pred neželaným tehotenstvom alebo sexuálne prenosnými ochoreniami je tu:

„Antikoncepciu teraz neriešime, lebo sa pokúšame o bábätko. Predtým len kondóm, alebo občas len tak, že si dával pozor.“ (Marcela, 25)

„To ste zlatá, že sa ma na to v tomto veku ešte pýtate. So ženou si už nemusíme dávať pozor, ale kedysi stačil klasický Primeros.“ (Viliam, 58)

„Užívam tabletky, vyhovuje nám to doma obom.“ (Silvia, 40)

„Skúšala som krúžkový pesar, ale otravovala ma manipulácia s ním. Preferujem skôr ochranu u partnera, teda prezervatív.“ (Milka, 33)

Zaujímajú vás ďalšie odpovede? Čítajte…

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});