Horoskop na tento týždeň: Býkov vtiahnu do hlúpeho sporu, Strelcov zarmútia známi, ale jedno znamenie prežije pekné večery

Týždeň nedorozumení, ale aj plný lásky a príjemných stretnutí. Niektorí sa zamerajú na svoje zdravie, iné znamenia uprednostnia kariéru. ...
  • Zdroj: Getty/martin-dm

Týždeň nedorozumení, ale aj plný lásky a príjemných stretnutí. Niektorí sa zamerajú na svoje zdravie, iné znamenia uprednostnia kariéru. Prečítajte si náš týždenný horoskop, aby ste vedeli, čo vás čaká.

Blíženci

Vzťahy

V citových záležitostiach dajte pozor, aby ste v niečom neprestrelili. Mrzelo by vás to. Niekedy vám blízki chcú dobre, no vypáli to naopak. Snažte sa byť veľkorysí, koniec týždňa bude plný lásky a príjemných stretnutí.

Peniaze – práca

Pracovné aktivity vás pohltia, ale vy sa nevzdáte a urobíte, čo sa bude dať. Vyhnite sa povrchnosti ako i prehnanej pedantnosti. Ani jeden extrém neprináša dobré výsledky. Niektorí urobia závažné zmeny v zamestnaní.

Zdravie

Cvičte, na čo máte chuť a na čo sa budete cítiť. Rozhodne sa nehrajte na profesionála, ak vás bolí koleno. Dariť sa bude kolieskovým korčuliarom, ale aj tým, ktorí trénujú športovú chôdzu alebo uprednostňujú beh.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});