Horoskop na tento týždeň: Býkov vtiahnu do hlúpeho sporu, Strelcov zarmútia známi, ale jedno znamenie prežije pekné večery

Týždeň nedorozumení, ale aj plný lásky a príjemných stretnutí. Niektorí sa zamerajú na svoje zdravie, iné znamenia uprednostnia kariéru. ...
  • Zdroj: Getty/martin-dm

Týždeň nedorozumení, ale aj plný lásky a príjemných stretnutí. Niektorí sa zamerajú na svoje zdravie, iné znamenia uprednostnia kariéru. Prečítajte si náš týždenný horoskop, aby ste vedeli, čo vás čaká.

Býk

Vzťahy

Nedá sa povedať, že by ste nesprávne reagovali na požiadavky alebo podráždené narážky príbuzných, ale i tak vás vtiahnu do akéhosi hlúpeho sporu, aby si z vás napokon urobili obetného baránka.

Peniaze – práca

Nezľaknite sa vlastného tieňa, ak na vás kolegovia ostrejšie vyletia. I vy sa viete pričiniť o zvýšenie adrenalínu, berte to ako splátku. Buďte veľkorysí k chybám iných. Niečo vám pôjde podľa očakávania, iné sa otočí proti.

Zdravie

Vôbec sa nebudete cítiť vo forme. Ak si myslíte, že niečo máte pod kontrolou, veľmi sa mýlite. Vyberte si vhodné cviky, aspoň 20 minút cvičte, zhlboka dýchajte, urobte si kúpeľ v morskej soli s rozmarínovou arómou.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});