Unavená a mdlá pleť? Objavte silu bretónskych rastlín a hoďte vrásky za hlavu

Dovolenka, šumenie mora a ničnerobenie prospievajú nielen našej duši, ale i našej pleti. Nie je preto divu, že ľudia, ktorí bývajú v ...

Dovolenka, šumenie mora a ničnerobenie prospievajú nielen našej duši, ale i našej pleti. Nie je preto divu, že ľudia, ktorí bývajú v oblastiach, kde sa stýka zem s oceánom, lepšie detoxikujú a regenerujú.

Fotogaléria

Vďaka vedeckej inovácii Yves Rocher, radu Elixir Botanique, si kúsok bretónskeho pobrežia môžete dopriať každý deň i vy.

Nech už na súši alebo v oceáne, rastliny fungujú ako pľúca planéty a produkujú kyslík, ktorý dýchame. Nedávne vedecké objavy ukázali, že oblasti, kde sa stretáva krajina a oceán, majú okysličujúce účinky pre telo i myseľ. Inšpirovaní týmito objavmi, vyvinuli experti Yves Rocher 100 % rastlinnú inováciu v okysličovaní prospešnú pre pleť. Táto inovácia dala vzniknúť radu Elixir Botanique, ktorý obsahuje dve prírodné aktívne látky z Bretónska: kapucínku a mikroriasy.

DUO PRE DOKONALE ŽIARIVÚ PLEŤ

Kapucínka posilňuje proces okysličenia, ktorý pleti pomáha s jej revitalizáciou. Mikroriasa zase stimuluje ochrannú funkciu pleti a pomáha bojovať s poškodením spôsobeným znečistením. Spojenie týchto dvoch rastlín je výhradnou patentovanou inováciou, ktorá stimuluje okysličenie pleti vďaka doručeniu kyslíka a jeho využitiu kožnými bunkami. V rade Elixir Botanique sú tieto dve séra špeciálne vyvinuté na zaistenie všetkých potrieb pleti vo dne aj v noci.

NOČNÉ SÉRUM – VÁŠ SPOJENEC PRE KRÁTKY SPÁNOK

Kapucínka a mikroriasa sú v Regeneračnom sére na noc s efektom melatonínu doplnené rastlinnou aktívnou látkou, ktorá má rovnaké antioxidačné a ochranné vlastnosti ako melatonín. Táto molekula pomáha pleti obnovovať sa deň po dni. Vďaka dvojfázovej mikrokvapôčkovej textúre bude pleť ihneď po prebudení rozjasnená a plná života. Ako by ste spali o dve hodiny dlhšie.

DENNÉ SÉRUM – VÁŠ PARŤÁK PRE ŽIARIVÚ PLEŤ

Pleť je vďaka Posilňujúcemu a ochrannému séru okamžite schopná dýchať a je chránená pred negatívnymi vplyvmi znečisteného prostredia, ktoré môžu spôsobovať predčasné starnutie kožných buniek. Textúra séra Elixir Botanique s mikroperličkami pleť hydratuje, posilňuje a obnovuje jej prirodzený jas.

VEČERNÝ RITUÁL KRÁSY

Aby bol zážitok dokonalý, je rad Elixir Botanique doplnený 100 % prírodnou vôňou, ktorá pripomína snúbenie bretónskej krajiny a oceánu: svieža, morská s nótami pižma a dreva. Naozajstný závan sviežeho vzduchu ako na prechádzke po bretónskom pobreží.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk