Aj britská kráľovná rada oddychovala pred televízorom: Vieme, čo všetko sledovala!

Po splnení kráľovských povinností bola aj Alžbeta II. človekom z mäsa a kostí, ktorá mala svoje záľuby a obľúbené televízne programy.

Po splnení kráľovských povinností bola aj Alžbeta II. človekom z mäsa a kostí, ktorá mala svoje záľuby a obľúbené televízne programy.

Fotogaléria

Pointless

Dlho sa povrávalo, že kráľovná pri poobednom čaji rada pozerala televíziu, pričom kvízová šou Pointless na BBC One bola jednou z jej najobľúbenejších. Moderátor Alexander Armstrong v roku 2017 uviedol, že mu zasvätený človek z paláca povedal, že Jej Veličenstvo na túto šou prvýkrát narazilo v roku 2010, a rýchlo si ju obľúbilo.

Sophie, grófka z Wessexu a kráľovná Alžbeta II.
Najbližšia dôverníčka kráľovnej: Poznáte grófku, ktorú mala Alžbeta II. rada ako vlastnú dcéru? Zobraziť článok

The Bill

Keď bol v roku 2010 seriál z prostredia polície The Bill po 26 rokoch zrušený, bola vraj panovníčka veľmi sklamaná. Napriek tomu, že sa jej policajná dráma páčila, údajne povedala, že nebola fanúšičkou „tých epizód, v ktorých sa policajtom niečo stane.“ Program bol zameraný skôr na život a prácu policajtov v jednej zmene, než na nejaký konkrétny aspekt policajnej práce. The Bill bol najdlhšie vysielaným policajným procedurálnym televíznym seriálom v Spojenom kráľovstve a patril medzi najdlhšie vysielané britské televízne seriály v čase jeho zrušenia. Názov pochádza zo slangového výrazu „Starý Bill“ pre políciu.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});