Kamarátky či najväčšie nepriateľky: Čo hovoria hviezdy na vzťah medzi Kate Middleton a Meghan Markle?

Rozumejú si, alebo nie? Ako švagriné by si mali byť vzájomnou oporou a inšpiráciou. A to nielen kvôli britskej monarchii, ale aj vlastnej ...
  • Galéria7
  • Zdroj: Northfoto, pixabay.com / Hans

Rozumejú si, alebo nie? Ako švagriné by si mali byť vzájomnou oporou a inšpiráciou. A to nielen kvôli britskej monarchii, ale aj vlastnej (ostro sledovanej) rodine.

Fotogaléria

Môžu spolu vychádzať 85 % času, ale zvyšných 15 % času môže byť medzi nimi napätie, ktoré môže rýchlo vyplávať na povrch.  Vo vzájomnom vzťahu to môže škrípať aj preto, že ani jedna si nie je istá tým, čo k nej tá druhá cíti.

Nastane oteplenie vzťahov?

S prítomnosťou Neptúna a Pluta v ich astrologickej synastrii by sa dalo dokonca tvrdiť, že ich takzvané problémy sú spôsobené treťou stranou.

A rovno si povedzme, koľko z tejto tretej strany tvoria médiá a verejnosť? Ak by dostali možnosť spolu sedieť hodinu osamote v jednej  miestnosti, mohli by si veci ujasniť.

Princ William nebol jediným mužom v Katinom živote: AHA, tento jej škaredo zlomil srdce! Zobraziť článok

Je jasné, že obe rešpektujú tú druhú a pravdepodobne chcú v budúcnosti spolupracovať na spoločných projektoch. Odkedy zomrela kráľovná Alžbeta II., tieto dve dámy majú príležitosť tráviť čas spolu zapájaním sa do niečoho, čo ich spája ako rodinu. Je pravdepodobné, že z dlhodobého hľadiska to prehĺbi ich vzťah.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});