Najbližšia dôverníčka kráľovnej: Poznáte grófku, ktorú mala Alžbeta II. rada ako vlastnú dcéru?

Mať dobrý vzťah so svokrou je na nezaplatenie. Aj je ňou samotná Alžbeta II., je to doslova pocta.

Mať dobrý vzťah so svokrou je na nezaplatenie. Aj je ňou samotná Alžbeta II., je to doslova pocta.

Fotogaléria

Kráľovnej sa páčila „myšlienka Sophie ako neoficiálnej mentorky Meghan,“ uviedol rodinný priateľ. „Sophie bola často vo Windsore a brávala deti na kráľovniných koňoch a hrala sa na zámku. Je to pokojný životný štýl, taký, aký chcú Harry a Meghan pre svoje dieťa." Keď Meghan a Harry odišli do Los Angeles, túto prázdnotu zaplnila sympatická grófka.

Kráľovná Alžbeta II. zomrela vo veku 96 rokov.
Výnimočná v každom bode: 10 zaujímavostí, ktoré ste (ne)tušili o kráľovnej Alžbete II. Zobraziť článok

Manželka princa Edwarda si stanovila za svoju osobnú misiu zabezpečiť, aby Jej Veličenstvo bolo plne podporované rodinou.

 Kráľovský komentátor Duncan Larcombe zdôraznil, že po vojvodovej smrti Sophie každých pár dní, a väčšinu víkendov, jazdila 10 míľ zo svojho domu na Windsorský zámok, aby tam trávila spoločenský čas s Jej Veličenstvom. Počas dní, kedy sa tam nemohla dostaviť osobne, tak aspoň raz denne zavolala svojej svokre.

VIAC FOTIEK V GALÉRII>>>

Kráľovná Alžbeta II. bude Sophie veľmi chýbať. Jej služba však nezostala bez povšimnutia. Objavili sa dokonca aj chýry o tom, že Sophie a Edward, ktorí sa majú stať vojvodom a vojvodkyňou z Edinburghu v súlade s Filipovým želaním, by mohli byť „povýšení“ na zástupcu Williama a Kate.

Momentálne je pevným bodom v ťažkých časoch. Ale nech sa deje čokoľvek, kráľovská rodina sa môže na grófku spoľahnúť.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});