Dojemná pocta zosnulej kráľovnej Alžbety II.: Obrázok, ktorý rozcíti aj vás!

Tam, kde sú slová už zbytočné, vedia aktuálne pocity vyjadriť dojemné kresby. O tú najnovšiu sa postaral manžel britskej princeznej Zary ...

Tam, kde sú slová už zbytočné, vedia aktuálne pocity vyjadriť dojemné kresby. O tú najnovšiu sa postaral manžel britskej princeznej Zary Anny.

Fotogaléria

Zara Anna Tindal (41) je dcérou princeznej Anny (72), a vnučkou zosnulej kráľovnej Alžbety II. Zarin manžel je od roku 2011 bývalý britský ragbyový hráč Mike Tindall (43). Aj tak tvrdý chlap má ale mäkké srdce.

Jeho obrázok plačúceho corgiho nad kráľovskou korunou vyjadril všeobecne panujúcu náladu úplne presne. Na kresbu upozornil web dailymail.co.uk.

Počas desaťročia trvajúcej vlády, bola jednou konštantou v živote kráľovnej vždy jej neochvejná láska k jej psíkom Corgi. Domáce zvieratá sa stali symbolom britskej kráľovskej rodiny po celom svete.

Prezradili veselé historky kráľovnej Alžbety II. a princa Harryho: Tí dvaja si išli svoje! Zobraziť článok

V máji Mike Tindall povedal: „Myslím si, že kráľovná je neuveriteľná dáma. Ľudia si niekedy myslia, že je neporaziteľná, ale musíte si uvedomiť, že má na konci dňa 96 rokov. Je neuveriteľná v tom, čo dokázala počas svojho života, a nemôžem sa dočkať, kedy to oslávim."

Vyjadril sa aj k stretnutiam s kráľovnou, kde priznal, že bol stále nervózny, hoci dodal, že sa v priebehu rokov stal pokojnejším. 

Zara a Mike sa prvýkrát stretli v bare v Austrálii, kde sa v roku 2003 konal Svetový pohár v ragby. 21.12. 2010 potom dvojica oznámila zásnuby, o rok v máji dostali povolenie k sobášu aj od Alžbety II.  Svoje „áno“ si povedali 30.7. 2011 v Edinburghu za účasti všetkých člnov kráľovskej rodiny.

Kráľovná Alžbeta II.
Britské hudobné legendy v slzách: Takto vzdávajú hold kráľovnej Alžbete II. Zobraziť článok

Dnes spolu vychovávajú tri deti. Zara sa venuje rodine a musí zastávať isté povinnosti členky kráľovskej rodiny. Mike sa po ukončení aktívnej kariéry profi hráča rozhodol trénovať amatérsky klub Minchinhampton RFC.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});