Aj keď to zlé jazyky tvrdia, v Amerike sa Harry a Meghan vôbec nenudia: Trávia čas s touto známou rodinou!

Princ Harry a Meghan Markle sú dvojnásobnými rodičmi. Ku synčekovi Archiemu pribudla sestrička Lilibet Diana a rodina si užíva spoločné ...

Princ Harry a Meghan Markle sú dvojnásobnými rodičmi. Ku synčekovi Archiemu pribudla sestrička Lilibet Diana a rodina si užíva spoločné chvíle. S kamarátmi.

Fotogaléria

Tak, ako každé dieťa potrebuje svojich priateľov, ani deti kráľovskej rodiny nie sú na tom inak. Hoci sa presťahovali ďaleko od svojich blízkych, už si stihli nájsť aj novú rodinu s deťmi, s ktorými sa radi stretávajú a hrajú.

Oba páry sa s rodinami presťahovali do Ameriky 

Nielen Meghan a Harry s rodinou, ale aj britský herec James Corden so svojimi deťmi a manželkou opustili rodné Anglicko a presťahovali sa do Kalifornie. A práve oni sú tou celebritnou rodinkou, ktorá trávi čas s kráľovskou rodinou priamo v Amerike. 

James Corden je známy, ako komik a tiež vďaka svojej šou, kde sa mu vystriedalo niekoľko zaujímavých hostí. Spolu s manželkou Juliou majú tri deti a aktuálne žijú v Kalifornii. Práve tam trávia spoločný voľný čas s kráľovskou rodinou. Okrem toho boli hosťami aj na ich svadbe. 

On sám ich rozhodnutie presťahovať sa a začať nový život na inom mieste podporuje a má k nim obrovský rešpekt a obdiv.

VIAC FOTIEK V NAŠEJ GALÉRII>>>

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});