Revolúcia v odličovaní: Odborníčka upozorňuje na šikovnú vychytávku, vďaka ktorej opekniete

Terapeutka krásy a šikovná kozmetička Soňa Flídr verí, že zdravá a krásna pleť začína správnou starostlivosťou. A tá má byť jednoduchá, ...
  • Galéria10
  • Zdroj: Anita Bérešová / SF Cosmetick

Terapeutka krásy a šikovná kozmetička Soňa Flídr verí, že zdravá a krásna pleť začína správnou starostlivosťou. A tá má byť jednoduchá, rýchla a príjemná!

Fotogaléria

Svojim klientkam poskytla vynález, vďaka ktorému si profesionálnu beauty starostlivosť doprajú kedykoľvek v pohodlí domova. 

"Veľakrát mi ženy menujú kvalitné značky krémov, často cenovo náročné, ktoré používajú v presvedčení, že už predsa nemôžu robiť viac. Vtedy ich zastavím a spýtam sa, ako začínajú svoju rannú a večernú skincare rutinu.

Ak si totiž správne nevyčistíme pleť, ani ten najkvalitnejší krém na svete sa cez mazovú vrstvu nedostane tam, kam má," upozorňuje Soňa a odporúča šetrné ručne šité uteráčiky SF cosmetics. Vďaka nim si pleť odlíčite profesionálne, na cestách, na stanovačke, v nočnej šichte, kdekoľvek!

Bez odličovačov 

Hoci možno nie sme na tak radikálnu zmenu pripravení, odborníčka garantuje, že profesionálny uterák stačí. Po použití ho jednoducho preperiete v rukách klasickým mydlom a necháte vysušiť.

Kolekcia Cuddle back obsahuje produkt z ultra jemnučkého bambusového froté, ktorý stačí namočiť do teplej vody a následne pomaly a jemne pretrieť pleť.

Súčasťou balíčka je aj šetrný exfoliačný uterák. Ten vďaka hrubšej vaflovinovej látke zbaví pleť odumretej pokožky a rôznych nečistôt. Uteráčiky sú zabalené v priedušnom vrecúšku, v ktorom sa môžu prať a sú vhodné aj pre tú najcitlivejšiu pleť - aknóznu, s exémom či rasaceou.

Prečo sú uteráčiky 3 a ako ich správne používať?

Začnite odličovacím uteráčikom Summer touch (bambusové froté), ktorý vašu pleť vyčistí bez použitia chémie a podráždenia.

Summer Touch

1. Namočte uteráčik do vlažnej až horúcej vody a nechajte ho trochu vychladnúť. 

2. Ľahnite si, priložte rozložený uterák na tvár, zavrite oči a odpočívajte 2-3 minúty. 

3. Následne jemným pritláčaním zbavte pleť dekoratívnej kozmetiky. 

4. Po použití uteráčik operte ručne s mydlom a nechajte vysušiť. 1x do týždňa operte uteráky v práčke v ochrannom vrecúšku, ktorý je súčasťou balenia.

Ruby a Dotty

2 x do týždňa si doprajte rituál s uteráčikom Ruby, ktorý svojím vzhľadom pripomína waflu. Ten vďaka hrubšej látke šetrne a príjemne zbaví pleť šupiniek, bude prekrvená, žiarivá a svieža. 

Posledný veľmi dôležitý krok správneho čistenina je starostlivosť s dotykom uteráčika Dotty (dvojitá gázovina). Ten pokožku šetrne "dosuší".

Všetky spomenuté uteráčiky spolu tvoria jedinečný Cuddle Pack s ochranným vreckom na pranie, ktorý môže byť váš! Stačí ak sa zapojíte do Veľkej súťaže so Ženským Časom a zahlasujete za balíček od SF Cosmetics. Neváhajte sa zapojiť aj opakovane, čím zvýšite svoje šance!  

CHCEM SÚŤAŽIŤ >>>

Zloženie uterákov v Cudlle Pack: SUMMERTOUCH: 40% bavlna, 40% bambus, 20% polyester. RUBY A DOTTY: 100% bavlna, látky majú OKO-TEX STANDARD 100 CLASS I (značka bezpečnosti pre ľudské zdravie). Veľkosť materiálu: 30 x 30 cm. Materiál: 100% bavlna, bambus. Spôsob výroby: strojové šitie v spolupráci s Utierkovo.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});