Hej Bella, kam sa podeli sexi krivky tvojho tela? Jedna z najslávnejších modeliek súčasnosti rapídne schudla!

Pri takmer 54,5 miliónovej fanúšikovskej insta základni si treba dávať pozor na každý detail. Hoci Bellu Hadid fanúšikovia nadovšetko ...

Pri takmer 54,5 miliónovej fanúšikovskej insta základni si treba dávať pozor na každý detail. Hoci Bellu Hadid fanúšikovia nadovšetko milujú, jeden fakt niektorých trochu znepokojil.

Fotogaléria

Zatiaľ čo niekomu sa v komentároch modelkine sexi telo stále páči, iní by privítali, aby si dopriala väčšie porcie jedla.

Nie všetko je ale v jej živote len žiarivý lesk a svetlá módnych prehliadok. Bella je veľmi otvorená a nedávno verejne priznala psychické problémy a depresie. A k tomu nejaký ten alkohol.

Bella kedysi:

Priznala sa aj k trápeniu s lymskou boreliózou, čo je ochorenie prenášané z kliešťa na človeka. Príznaky boreliózy bývajú trvalé a v zásade neliečiteľné. Veľa symptómov má príznaky roztrúsenej sklerózy alebo klinických depresií.

To spolu s uplakanými fotkami potvrdilo, že každý z nás má svoje svetlé aj temné chvíle. Za každých okolností vie, že pri práci musí byť maximálna profesionálka a osobné problémy musia ísť vtedy bokom.

Duan Mei Yue, Maeva Giani Marshall, Sara Hiromi
Modeling nie je len o kráskach: Tieto kočky to dotiahli až na svetové móla aj napriek atypickému vzhľadu a zdravotným hendikepom Zobraziť článok

Bella si stráži súkromie, ale vie sa, že od leta 2021 randí s umeleckým riaditeľom Marcom Kalmanom. Pred ním chodila so spevákom The  Weekndom (2015 – 2019) a nejaký ten flirt prebehol aj s raperom Drakeom.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});