Sexi baby, dobrá hudba: Mirgová a Oreiro tasia svoje zbrane v chytľavých novinkách. A tie outfity!

Hudobne sa skvele pripomenuli globálne aj lokálne hviezdičky. Ich novinky okorenené tanečnými videoklipmi dnes nedostanete z uší!
  • Galéria7
  • Zdroj: reprofoto YouTube / Soledad, dvatri tridva

Hudobne sa skvele pripomenuli globálne aj lokálne hviezdičky. Ich novinky okorenené tanečnými videoklipmi dnes nedostanete z uší!

Fotogaléria

Herečku a speváčku Nataliu Oreiro (45) poznáme ako Milagros aj z našich televíznych obrazoviek. Jej romantická telenovela Divoký anjel (aktuálne ju vysiela markizácky kanál Doma) pritiahla k obrazovkám zástupy žien.

Príjemná tanečná latino Queiro Todo (Chcem všetko) vznikla v spolupráci s jej argentínskymi krajankami Soledad Pastorutti a Lali Espósito.

Baby to vedia spolu pekne rozbaliť, a verte tomu, že na tanečnom parkete vám pri tejto skladbe pôjdu nohy do rytmu automaticky samé. Od Nati, Sol a Lali sa pokojne nechajte inšpirovať aj zvodnými outfitmi.

Druhá novinka je tiež o kvalitnej spolupráci, tentoraz dvoch talentovaných Sloveniek Dominiky Mirgovej a Ronie (Veronika Adamičková), ktoré zaplnili náš éter skladbou Lonely. Pod produkciu sa podpísal aj aktuálny partner Ronie, hudobník a producent Martin Šrámek. Kočkám sa obe hlasy skvele dopĺňajú a do klipu vytiahli trendové sexi kúsky.

Obe skladby majú ambíciu vám pozitívne zdvihnúť náladu. Napríklad… na najbližšej dámskej jazde?

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});