Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Je možné dosiahnuť orgazmus bez fyzického dotyku? Táto žena to dokázala!

Dosiahnuť očakávané sexuálne vyvrcholenie nie je dopriate všetkým ženám. Nech sa snažia akokoľvek, niektoré ho prežijú len málokedy.

Dosiahnuť očakávané sexuálne vyvrcholenie nie je dopriate všetkým ženám. Nech sa snažia akokoľvek, niektoré ho prežijú len málokedy.

Fotogaléria

Potom je tu ale zaujímavý prípad jogínky a sexuálnej terapeutky Karolin Tsarski (33) z Londýna, ktoré ho vie dosiahnuť nefyzicky len pomocou meditácie. Správu priniesol aj web dailymail.co.uk

Nestačilo sa jej len hlboko zamyslieť. Pred dosiahnutím spontánneho orgazmického zážitku praktikovala sedem rokov tantrickú jógu. Karolin k tomu uviedla, že "Bolo to úplne nesexuálne," nakoľko sa jej to stalo pri sledovaní filmu o Budhovi. "Ukazovali tú scénu, kde bol osvietený a trochu ma to zasiahlo."

Potom začala dosahovať vyvrcholenie aj v iných „náhodných“ situáciach, ako napríklad v reštauráciách alebo pri chôdzi po ulici. Neočakávané orgazmy dokáže ako skúsená jogínka na verejnosti utajiť „nasmerovaním energie do seba“.

sex
Intenzívnejší orgazmus vďaka jednej veci: Nikdy by ste nepovedali, aké je to jednoduché! Zobraziť článok

Či sa dá tomu skutočne veriť, sa rozhodol preskúmať aj britský profesor neurológie James Pfause, ktorý aktuálne pôsobí na pražskej Karlovej univerzite. Podľa jeho zistení môžu orgazmy Karolin trvať rôzne dlho, počas testov mali priemerne závideniahodných päť až desať minút. Počas nich sa u nej zvýšila hladiny hormónu prolaktínu.

„Čo sa týka uvoľňovania prolaktínu, to bolo rozhodujúce zistenie. Existuje niekoľko publikovaných prác, podľa ktorých je uvoľňovanie prolaktínu jednoznačným prejavom pri orgazme,“ dodal profesor Pfaus.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});