Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie prežije mnoho vzrušujúcich chvíľ v láske, a ako Baran zvíťazí nad chaosom v práci?

Niektoré znamenia si v práci polepšia, iné sa musia na chvíľu stiahnuť. Hviezdy prajú láske, nové známosti na obzore. Prečítajte si náš ...
  • Zdroj: Getty/rez-art

Niektoré znamenia si v práci polepšia, iné sa musia na chvíľu stiahnuť. Hviezdy prajú láske, nové známosti na obzore. Prečítajte si náš týždenný horoskop.

Blíženci

Vzťahy

Nebudete sa sťažovať na nezáujem iných o vaše problémy ani na nepochopenie doma. Získate podporu a priateľsky podanú ruku, rozhodujúce je, či podanú ruku a podporu prijmete alebo zostanete prešľapovať na mieste.

Peniaze – práca

Budete musieť urobiť zopár ťahov, ktoré zaznávate, no budú nevyhnutné. Sklamanie vám spôsobí blízky človek. Vyvarujte sa pôžičiek a nerozmyslených investícii. Nepríjemný nápor na psychiku spôsobia nečakané povinnosti.

Zdravie

Sústreďte sa na chrbticu a pohybový aparát. Určite vám prospeje denná desaťminútovka jogy a sem-tam hodinka plávania. Ak plávať neviete, potom bicyklujte. Zhlboka dýchajte, pite dostatok vody. Po večeroch meditujte.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});