Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie prežije mnoho vzrušujúcich chvíľ v láske, a ako Baran zvíťazí nad chaosom v práci?

Niektoré znamenia si v práci polepšia, iné sa musia na chvíľu stiahnuť. Hviezdy prajú láske, nové známosti na obzore. Prečítajte si náš ...
  • Zdroj: Getty/rez-art

Niektoré znamenia si v práci polepšia, iné sa musia na chvíľu stiahnuť. Hviezdy prajú láske, nové známosti na obzore. Prečítajte si náš týždenný horoskop.

Býk

Vzťahy

Kde-tu vás niekto podpichne alebo mierne nasrdí. Nedajte sa pre hocičo vytočiť, veď netreba sa hneď nahnevať. Lepšie, ak si zo všetkého dokážete vystreliť a odraziť to takýmto spôsobom. Sústreďte sa na svojich blízkych.

Peniaze – práca

Viac pozorujte, až potom konajte. Možno vám niečo príde do cesty, a v polovici niečoho dôležitého sa zaseknete a nebudete vedieť, ako ďalej. Všímajte si najmä maličkosti; práve niečo naoko bezvýznamné môže byť tou brzdou.

Zdravie

Lepšie sledujte svoje zdravie, všeličo sa môže prihodiť. Nezmätkujte za volantom ani na nebezpečných horských chodníkoch. Hádky riešte s rozumom či humorom, nepríjemne znejúce reči si veľmi k srdcu nepripúšťajte.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});