Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie prežije mnoho vzrušujúcich chvíľ v láske, a ako Baran zvíťazí nad chaosom v práci?

Niektoré znamenia si v práci polepšia, iné sa musia na chvíľu stiahnuť. Hviezdy prajú láske, nové známosti na obzore. Prečítajte si náš ...
  • Zdroj: Getty/rez-art

Niektoré znamenia si v práci polepšia, iné sa musia na chvíľu stiahnuť. Hviezdy prajú láske, nové známosti na obzore. Prečítajte si náš týždenný horoskop.

Baran

Vzťahy

Zoznámite sa so zaujímavými ľuďmi. Pomoc príde zo strany, odkiaľ ju vôbec nečakáte, ba aj osobný vzťah sa stabilizuje, ale ak sa vám vyskytne sympatické lákadlo, vyvarujte sa nevery. Po večeroch vás čakajú príjemné posedenia.

Peniaze – práca

Nezačínajte si veľa vecí naraz. Nedotiahli by ste nič do konca, podľahli by ste hlasu výčitiek a pokazili si náladu. Budete víťaziť nad chaosom a rozličnými zmätkami. Úspešne vyriešite všetky negatívne skutočnosti.

Zdravie

Okolo stredy sa prejaví záťaž, môžete mať pocit, že sa neviete sústrediť na niektorý problém. Neriešite to kávou alebo cigaretami, rozumnejšie bude na chvíľu vypnúť a vhodným spôsobom zrelaxovať.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});