Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Masáž, dlhšia PREDOHRA, erotické hry či niekto ďalší do trojky: Pikantná anketa odhalila, čo CHÝBA Slovenkám v posteli!

Kto tvrdí, že komunikácia je základom všetkého, ten sa nemýli. Niekedy stačí pár správnych viet a veci by mohli dopadnúť úplne inak.
  • Galéria5
  • Zdroj: Pexels/Gantas Vaičiulėnas

Kto tvrdí, že komunikácia je základom všetkého, ten sa nemýli. Niekedy stačí pár správnych viet a veci by mohli dopadnúť úplne inak.

Fotogaléria

„Niekto ďalší do trojky. Skôr asi muža, ale zatiaľ mi to u mladého neprešlo.“ (Simona, 19) 

“Chýba mi celkovo sexuálna fantázia u manžela. Skočí na mňa odpredu, odzadu, zafuní a stále to isté roky dokola. Jedna veľká rutina. Chcela by som byť v posteli zvádzaná, prekvapená, slovom – chcem nejakú sviežu zmenu. Snáď sa teraz podľa toho nespozná.“ (Denisa, 54)

“Môj robí týždňovky, tak sme si obaja nejako od seba odvykli. Pokiaľ mám chuť aj počas týždňa, tak som na to sama. Nie som ešte stará, mám svoje potreby aj v posteli“ (Lucia, 38)

Chcete od partnera v sexe VIAC? Potom sa dobre zamyslite, či mu neodopierate ZÁSADNÚ vec, po ktorej lietajú ISKRY! Zobraziť článok

„Sex ako taký. Muž je oveľa starší, nechce sa mu tak často. Ale sama si za to môžem.“ (Mirka, 45)

“Najviac asi rôzne erotické hry. Je toho plný internet a v spálni nič. Nemusí všetko končiť orgazmom, ale chýba mi viac zábavy a smiechu. Možno som divná.“ (Paula, 26)

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});