Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Najideálnejšia poloha na orálny sex: Pozor, kultovú 69 strieda 42!

Zdá sa, že 69 nadobro odzvonilo. Prichádza sofistikovanejšia poloha 42, ktorá vám aj partnerovi zaručí také orgazmy, že sa budete triasť ...
  • Zdroj: Getty/nd3000

Zdá sa, že 69 nadobro odzvonilo. Prichádza sofistikovanejšia poloha 42, ktorá vám aj partnerovi zaručí také orgazmy, že sa budete triasť ako lístok vo vetre ešte aj niekoľko minút po vášnivom sexe.

Stará dobrá klasika, ktorá nás neprestáva nudiť. Polohu 69 nevynecháva väčšina párov, veď je ako stvorená na to, aby si obe strany dokonale vychutnali pôžitky orálneho sexu. Súčasne! Na scénu však prichádza poloha 42, ktorá osvieži vzťah. 

Na rozdiel od polohy 69 však táto umožňuje orálne uspokojenie len jednej strane, no o to intenzívnejšiu. Nemusíte sa ničoho báť, nie je to nič zložité, nikto sa pri nej nemôže zraniť. 

Dosiahnutie orgazmu už za 3 minúty?
Dosiahnutie orgazmu za 3 minúty? Tento NOVÝ ORÁL to istí! Baby, budete to chcieť robiť každý deň Zobraziť článok

Rýchly manuál

Máte doma stoličku? Máte! Tak sa pohodlne usaďte, vy alebo partner, a mierne sa nakloňte dopredu-čiže napodobnite číslo 4. Partner, ktorý vám orálne potešenie poskytne, si kľakne a mierne sa nakloní dopredu, takto bude pripomínať dvojku. Potom už ostáva len kvalitná práca s jazykom. Do toho!

Odporúčame z TIVI.sk
 
});