Vraj nič nerobí, preto má čas na blbosti: Vytočená Krainová vracia úder, toto odkazuje hejterom!

Zdá sa, že 49-ročnej modelke pretiekol pohár trpezlivosti. Tým, ktorí si myslia, že jej po dome pobehuje kŕdeľ služobníčok, odkazuje toto!

Zdá sa, že 49-ročnej modelke pretiekol pohár trpezlivosti. Tým, ktorí si myslia, že jej po dome pobehuje kŕdeľ služobníčok, odkazuje toto!

Fotogaléria

Neprajníkom odkazuje toto:

„Moje pracovné tempo je niekedy rýchlejšie ako môj beh, mám od narodenia detí tú istú pestúnku, ktorá je už súčasťou našej rodiny. Ďalšia pomoc je gazdiná – dvakrát týždenne na 5 hodín. Väčšinou žehlí, pretože, ako asi viete, žijem s tromi mužmi a tí keď pribehnú, tak si ešte občas zatancujem s mopom. Vzhľadom na veľkosť našej obytnej plochy ide o naozaj nekonečný taneček.“

Zdá sa však, že tŕňom v očiach hejterov nie je pestúnka ani pomoc s riadmi či žehlením. Krainová si myslí, že za všetko môže slovo „DONE“, ktoré pravidelne pridáva k údajom o dokončenom tréningu.

"Sledujem niekoľko oveľa úspešnejších žien a nikto ich za ich snahu niečo pre sebe robiť a motivovať ostatných tak nekritizuje," píše modelka, ktorá za svoj ženský idol považuje hollywoodsku herečku Sharon Stone. "Každá z nás nakladá so svojím časom a životom ako najlepšie vie! A kto nevie, nech čumí!!! DONE," uzavrela. 

​Simona každý deň behá 10 kilometrov, cvičí plank a venuje sa aj špeciálnym cvikom na brucho a zadok. Je totiž presvedčená, že práve vďaka vytrvalosti v cvičení môže jesť to, čo chce a nepriberie. 

"Nie som veľkým zástancom diét," povedala pre český Blesk. "Napriek tomu som počas svojej kariéry nejaké skúsila. V poslednej dobe sa diétam vyhýbam a viac počúvam svoje telo, snažím sa jesť viackrát denne menšie porcie a o jedle oveľa viac premýšľam. Nie vždy sa mi to ale podarí," priznáva.

Otvorte si galériu fotiek Simony Krainovej >> 

ĎAKUJEME, že nás sledujete na Instagrame @zensky_cas.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});