Toto nemyslí vážne! Za toto som sa hanbila, priznala Daniela Peštová

Nádherná partnerka Paľa Haberu, modelka Daniela Peštová prezradila šokujúcu vec. Modeling jej na začiatku nevoňal...
  • Galéria5
  • Zdroj: Instagram / @daniela_pestova

Nádherná partnerka Paľa Haberu, modelka Daniela Peštová prezradila šokujúcu vec. Modeling jej na začiatku nevoňal...

Fotogaléria

Česká modelka a partnerka porotcovského kata, Daniela Peštová je už dlhé roky na modelingovom výslní. Jej pozíciu neohrozili ani mladšie modelky, ponúk má vyše hlavy, predvádza, je súčasťou kampaní, cestuje na rôzne módne fotenia, no popritom nezanedbáva ani rodinu a deti.

Netají sa tým, že svoju prácu miluje, ani faktom, že sa v náročnom svete modelingu pohybuje vyše 30 rokov. Za ten čas si v brandži našla úžasných ľudí, s ktorými pracovala alebo pracuje dodnes.

Tiež stále stretáva zaujímavých ľudí, od ktorých sa vie niečo naučiť a pracovať na sebarozvoji.  Ako priznáva, za roky sa toho v modelingu veľa zmenilo, no najväčší rozdiel aktívne pociťuje na „vlastnej koži“.

„Som takmer vždy tá najstaršia na placi (cez módny tím až po katering. Aj na vrátnici sú všetci mladší.) Ale aj to beriem ako plus. Pretože byť v spoločnosti mladých je predsa super spôsob ako sa cítiť mladý,“ uvádza na svojom insta profile. 

Prečo sa cítila trápne? 

Daniela úprimne priznala, že boli časy, kedy ju modeling nenapĺňal, netešil. Dostala sa k tomu náhodou. Mala len 19 rokov, prerušila štúdium na vysokej škole a odletela do Paríža.

„Spočiatku som sa hanbila povedať, že som modelka. Zdalo sa mi to také hlúpe. Pri fotení som sa cítila trápne a márne. Ale po čase som si to v hlave usporiadala (našťastie),“ tvrdí na sociálnej sieti.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});