Kristína Kövešová uverejnila foto s priznaním: Toto ale určite nečakala, prišla studená sprcha...

Odvážna markizácka redaktorka Kristína Kövešová priznala svoje nedokonalosti. S fotkou na Instagrame však trafila vedľa a na tom si hneď ...
  • Galéria5
  • Zdroj: Instagram / @ kristinakovesova

Odvážna markizácka redaktorka Kristína Kövešová priznala svoje nedokonalosti. S fotkou na Instagrame však trafila vedľa a na tom si hneď zgustli jej sledovatelia.

Fotogaléria

Je odvážna, púšťa sa do nebezpečných akcií, s nebezpečnými ľuďmi – jednoducho baba ako sto chlapov. Popritom sa však o seba stará, vyzerá žensky a jej krivky závidí nejedna z nás.

A kým väčšinu žien trápia kilá navyše, bojujú s nimi len aby vyzerali ako z magazínov, ona si s tými svojimi dala „high five“ a vyrovnala sa so skutočnosťou, že nebude druhou Bellou Hadid.

Ale úprimne? Podľa nás a mnohých ďalších vyzerá Kristína fantasticky, my ju zbožňujeme v každej reportáži, na každej akcii, bez ohľadu na to či má 5 alebo 20 kíl navyše. 

"Nikdy nebudem chudá, nemám to v génoch. Okrem toho diagnóza spomalenie funkcie štítnej žľazy si vyberá svoju daň. Chápem všetky ženy, ktoré majú traumy zo svojich kíl navyše. Chápem, aké je ťažké čeliť kritickým pohľadom a nevhodným komentárom. Zažila som to. Poviem vám, že postaviť sa pred zrkadlo a povedať môjmu telu, že je krásne a mám ho rada, bola jedna z najťažších veci v živote," priznala na sociálnej sieti.

Povzbudzujúce slová 

Redaktorka trvrdí, že keď sa naučila prijať svoje telo, jej život sa zmenil. Podľa nej sú všetky ženy krásne (súhlasíme) a netreba sa porovnávať, či veriť falošným predstavám na sociálnych sieťach. Najdôležitejšie je totiž zdravie a šťastie.

"Ste krásne, baby moje – všetky! Tak povinne opakovať každý deň a nenechať sa spochybniť! Verte mi, že najväčšie kritičky sme my samé. Tak je načase sa začať mať skutočne rád. P.S.: schválne zverejním fotku, kde je vidieť aj nedokonalosti a je to úplne v poriadku – toto je reálny život," píše Kristína k sexi foto.

A práve to bolo kameňom úraze. Na nej totiž nevidieť ani kilo navyše, čo jej vytkli aj fanúšikovia. Ich komenty si prečítajte na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk
 
});