Buďte SEXI počas leta: Šatka ako top? 3 tipy na viazanie od našej známej bloggerky

Ak máte doma farebnú hodvábnu šatku, dajte jej šancu vyniknúť aj ako letný top. Bloggerka Ivanka Antal Petrušová, alebo ako ju poznáte ...
  • Zdroj: Instagram / @scarfastop, mariyadykalo

Ak máte doma farebnú hodvábnu šatku, dajte jej šancu vyniknúť aj ako letný top. Bloggerka Ivanka Antal Petrušová, alebo ako ju poznáte - Sweet Lady Lollipop ukáže ako na to!

Známa bloggerka a influencerka má vždy inšpiratívne nápady, vďaka ktorým aj z jednoduchých kúskov dokážete vyčarovať must have vecičky na nosenie.

Šatka nemusí končiť len na vašom krku, hlave, poprípade uviazaná na kabelke, pokojne ju využite aj ako sexi top. Nemusíte byť extra zručná a ak máte doma sponky, brošne, náhrdelníky alebo rôzne šnúrky či stuhy, zídu sa vám. 

"Stačí trochu fantázie a šatka sa premení na top raz-dva-tri! Spôsobov je mnoho, kreativite sa medze nekladú. Ja som si dnes vzala do parády hodvábnu šatku v zelenkavo-ružovej kombinácii, pomohla si sponou do vlasov a šnúrkou do topánok a vznikli tri rôzne verzie viazania šatky na spôsob topu. V lete – obzvlášť na dovolenke – vám môže padnúť vhod," radí Sweet Lady Lollipop a vo videu na svojom instagramovom profile ukáže ľahký manuál, ktorý hravo zvládnete aj vy. 

Ktorý spôsob vás oslovil? My ideme do všetkých troch, veď nech sme za hviezdy!

Odporúčame z TIVI.sk
 
});