Zničený život Aleca Baldwina: Po nešťastnej streľbe sa rúca v priamom prenose

Deň, kedy Alec Baldwin výstrelom z rekvizity nešťastnou náhodou smrteľne zranil svoju kolegyňu a kamarátku, sa navždy zapíše do kroniky ...

Deň, kedy Alec Baldwin výstrelom z rekvizity nešťastnou náhodou smrteľne zranil svoju kolegyňu a kamarátku, sa navždy zapíše do kroniky Hollywoodu tou najčernejšou farbou.

Fotogaléria

Názory instagramových „expertov“:

"Sk*****ý bastard. Je jasné, že ten film nechcel dokončiť. Takto sa zbavil zodpovednosti a ešte dúfa, že ho za to budeme ľutovať."

"Tento herec sa vždy posmieval na jeho večerných predstaveniach z bývalého prezidenta Trumpa. Podľa mňa ho za to Pán Boh potrestal."

"Ocenila by som, keby sa k veci postavil ako chlap a pekne sa priznal k vražde a pokusu o vraždu. To má za tie svoje progresívne kecy."

"Baldwin je slabý herec a patrí do basy. Narobil škody, akoby mal brokovnicu, úbožiak."

A na záver z kategórie ´prvoky´: Bola to ukrajinská investigatívna novinárka. Možno sa jej niekto potreboval zbaviť." … WTF?!! 

Príspevok ukončíme bez komentára. Tí, ktorí o zlomyseľnosti generácie hlboko ovplyvnenej vírusom sociálnych sietí nemali doposiaľ jasný a ucelený názor, práve si ho urobili. Vy si pozrite GALÉRIU.

Alec Baldwin 21. októbra 2021 počas nakrúcania westernu „Rust“ vystrelil zo zbrane s ostrým nábojom. Predtým mu malo byť oznámené, že zbraň nepredstavuje hrozbu. 42-ročná kameramanka Halyna Hutchins prišla o život a 48-ročný režisér Joel Souza utrpel zranenie ramena. 

Vo filmovom priemysle sa začali ozývať hlasy za odstránenie pravých strelných zbraní z natáčania. Či tragická udalosť zmenu roky zaužívané praktiky, ukáže čas.

Johnny Depp
Sebapoškodzovanie, drogy, šikana: Pozreli sme sa na detstvo Johnnyho Deppa Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});