Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Vysokoškolákom ukázali fotografie štíhlych a obéznych ľudí: Výsledok? Pikantný!

Aj 21. storočí si stále uchovávame staré predsudky. Jedným z tých najčastejších, je spájanie tvaru ľudskej postavy s posudzovaním vzťahových ...

Aj 21. storočí si stále uchovávame staré predsudky. Jedným z tých najčastejších, je spájanie tvaru ľudskej postavy s posudzovaním vzťahových preferencií.

Fotogaléria

Téme sa v novom výskume venovali sociálni psychológia z Arkansaskej univerzity. Možno aj vy sami ste sa pristihli pri úvahe, že ľudia s vyššou hladinou tuku sa primárne zaujímajú o dlhodobé vzťahy, zatiaľ čo chudší jedinci s lepšími telesnými krivkami dávajú prednosť krátkodobým radovánkam. Je to skutočne tak?

Výsledky výskumu bol publikovaný v odbornom časopise Journal of Social and Personal Relationships.

Skúšali ste už s partnerom polohu PRACLÍK?
Je TOTO najvzrušujúcejšia sexuálna poloha? Ak ste ešte neskúšali PRACLÍK, máte čo dobiehať, umožňuje neskutočné orgazmy! Zobraziť článok
Vzorke 295 amerických vysokoškolákov ukázali vedci štyri mužské a štyri ženské telá vytvorené počítačom. Telá mali buď vysoké alebo nízke hladiny tuku, a malé alebo veľké svaly / prsia. Po prezretí každej snímky mali účastníci uviesť, do akej miery si myslia, že predstavená osoba má záujem o dlhodobé a krátkodobé vzťahy. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});