Michelle Pfeiffer omrzel jej majestátny dom: Pozrite sa, akú nádheru ukrýva!

Herečka Michelle Pfeiffer predala svoj majestátny dom v stredomorskom štýle za astronomickú sumu!

Herečka Michelle Pfeiffer predala svoj majestátny dom v stredomorskom štýle za astronomickú sumu!

Fotogaléria

Zdá sa, že Michelle Pfeiffer a David E. Kelley potrebovali zmenu. Ich veľkolepé sídlo totiž predali za tučných 25 miliónov dolárov, píše dirt.com. Nie je jasné, či dvojica v dome niekedy skutočne bývala. Predaj nehnuteľnosti zrealizovali iba niečo vyše roka po jej nadobudnutí. 

Každopádne, prepychová stavba obklopená rozprávkovými záhradami disponuje šiestimi spálňami a desiatimi kúpeľňami na ploche troch podlaží. Umelecké štúdio s vlastným vchodom je len čerešničkou na torte. 

Dom odráža ideu architekta Steva Giannettiho, ktorý navrhol skombinovať „kúzlo starého sveta so súčasnými modernými prvkami“. Podarilo sa. Klenbový strop je typickým historickým momentom v inak rezervovanej vstupnej hale. O štipku rustikálnej príťažlivosti sa postarali drevené trámy v obývačke a starožitný kamenný krb umiestnený v knižnici.

Kuchyňa, vybavená vysokokvalitným kulinárskym vybavením, sa otvára do útulného salónika a jedálenského priestoru. Suterén zahŕňa klimatizovanú vínnu pivnicu, degustačný priestor, luxusnú premietaciu miestnosť a dve priestranné spálne pre personál alebo hostí.

POZRITE SI GALÉRIU.

Michelle Pfeiffer sa stala vôbec prvou osobnosťou, ktorú si čitatelia časopisu People zvolili do prvej 50-ky najpríťažlivejších ľudí na svete. Prežila romániky s hereckými kolegami Valom Kilmerom, Johnom Malkovichom či Michaelom Keatonom. 

V roku 1993 povedala svoje ÁNO bývalému právnikovi Davidovi E. Kelleymu a osvojila si dievčatko menom Claudia Rose. V prípade Michelle ide o manželstvo číslo 2. V 80-tych rokoch bola vydatá za herca Petra Hortona. 

Jon Bon Jovi
Jon Bon Jovi predáva svoj 4-izbový byt: Za toto chce 22 miliónov dolárov! Zobraziť článok

Viac k téme:

Zdroj: dirt.com, therealdeal.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});