Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Sexuológovia odhalili, čo rozpaľuje ženy: Toto vás určite odrovná!

Svalnaté ramená, sexi strnisko… Mohli by sme pokračovať, no prieskum, ktorý sa robil s viac ako 600 zadanými ženami, priniesol niekoľko ...
  • Zdroj: Getty/Studio4

Svalnaté ramená, sexi strnisko… Mohli by sme pokračovať, no prieskum, ktorý sa robil s viac ako 600 zadanými ženami, priniesol niekoľko zaujímavých zistení. 

3. Keď sme pre nich bohyne 

Prišli sme k bodu, ktorý ženy najviac vzrušuje, a to keď sú pre partnera neodolateľné a sexi. Bez diskusie, pre mužov je najdôležitejší pohľad na toho druhého, ženy majú viac egoistický, dá sa povedať až narcistický postoj k sexu.

Ženy majú tendenciu nad vecami príliš premýšľať, no ak je s nimi partner spokojný, nepochybujú o sebe, sú oveľa uvoľnenejšie, sexuálne sebavedomejšie. 

undefined
Sexuálna praktika pre pokročilých: Schválne, už ste vyskúšali rimming? Zobraziť článok

4. Všetky tri faktory dohromady

Výskum tiež odhalil, že hoci tieto tri faktory obstoja aj samostatne, vo vyváženom vzťahu nemôže existovať žiadny z nich bez toho druhého či tretieho.

Vo vzťahu, v ktorom je prítomná intimita, si partneri navzájom dôverujú a akceptujú, dokážu sa porozprávať o svojich túžbach. Sú to stabilné vzťahy, v ktorých sa strany rešpektujú a podporujú. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});