Bez diskusie, cestoviny milujú po celom svete. Ľahko sa pripravujú a existujú stovky receptov, ktoré môžete donekonečna obmieňať. Výsledkom je vždy iná pochúťka na vašom tanieri.
Fotogaléria
Ako na to: nadrobno nakrájajte 2 - 3 strúčiky cesnaku a orestujte ich na masle. Pridajte kráľovské krevety a smažte, kým nezískajú ružovkastú farbu. Dávajte však pozor, nesmažte ich dlho, boli by tvrdé a „hužvovité“.
Stiahnite panvicu z ohňa, vytlačte nad ňou šťavu z citróna a pridajte štipku korenia.
Medzitým vložte cestoviny do vriacej, osolenej vody a varte 7 - 8 minút. Na hotové cestoviny pridajte zmes masla a kráľovských kreviet. Ozdobte nadrobno posekanou petržlenovú vňať. Buon gusto!