Salma Hayek (55) ukázala tvár úplne bez mejkapu: Babičkovstvo je prirodzené, reaguje fanúšik

Ďalšia z hollywoodskych hereckých stálic, Salma Hayek, ukázala svojim sledovateľom tvár bez mejkapu. Prúser či nečakané prekvapko?

Ďalšia z hollywoodskych hereckých stálic, Salma Hayek, ukázala svojim sledovateľom tvár bez mejkapu. Prúser či nečakané prekvapko?

Fotogaléria

Žeby nový trend? Na rozdiel od mladších ročníkov, ktoré by bez nánosu farby na obočí či umelých mihalníc nevyšli ani vysypať smeti, herečky 50+ sa na Instagrame chvália svojimi nenalíčenými tvárami.

Po Sharon Stone, Julii Roberts či Jennifer Aniston prichádza s veľkým odhalením aj sexi Mexičanka Salma Hayek. 

Prekvapí vás jej žiarivá pleť s minimom vrások. Ako je to možné?
"Nikdy si ráno nečistím pleť, babička ma naučila, že si počas noci pleť sama dopĺňa, čo v priebehu dňa stratila. Navyše, pokiaľ si pleť dobre vyčistím tesne pred spaním, prečo by mala byť znečistená, keď sa prebudím?" povedala Hayek v rozhovore pre The New York Times. Ak niečo ráno použije, tak jedine ružovú vodu alebo hydratačný krém.

O beauty trikoch svojej babičky povedala viac pre Hollywood Reporter: "Bola ako šaman. Po raňajkách vzala všetko, čo zostalo – papaya, jogurt, med, orechy, zmiešala to, vytvorila pastu a natrela na tvár. "Zdá sa vám to šialené? Salma otvorene priznáva, že si dlho myslela, že to isté robia všetci – vo všetkých kútoch sveta.

Či už sú za mlado vyzerajúcou pleťou 55-ročnej herečky triky jej babičky, nie je isté. Faktom však je, že na svoj vek vyzerá fantasticky.

 REBEL WILSON
Rebel Wilson vyvracia klamstvá o jej diéte: Žiadne tabletky, poviem vám, ako to bolo! Zobraziť článok

Kým drvivá väčšina fanúšikov reaguje na nenalíčenú Salmu s obdivom, našli sa aj takí, ktorým jej sviežosť nepripadá normálna.

"Babičkovstvo je prirodzené obdobie života, ktoré by sa nemalo popierať. Buď hrdá, že si to dotiahla tak ďaleko. Už nepotrebuješ nikomu nič dokazovať," odkázal kráske fanúšik, ktorý jej v tejto fáze života odporúča nasadiť kapucňu a strašiť deti.

FOTKU Salmy Hayek bez mejkapu uvidíte na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});