Prečo som podviedla partnera: Šokujúce priznanie 10 žien, ktoré neodolali!

Z výskumov vyplýva, že ženy podvádzajú viac ako kedykoľvek predtým. Počet neverných žien sa od 90. rokov minulého storočia zvýšil až ...

Z výskumov vyplýva, že ženy podvádzajú viac ako kedykoľvek predtým. Počet neverných žien sa od 90. rokov minulého storočia zvýšil až o 40 %, muži ostali na rovnakej úrovni. Prinášame spovede desiatich, ktoré to majú za sebou. 

Fotogaléria

"Mala som pocit, že sa topím. Môj partner bol despotický, chcel vedieť o každej mojej minúte – kde som, čo robím, s kým som. Nemala som pokoj. Žiarlil bez akéhokoľvek dôvodu, bolo to citovo vyčerpávajúce. Stále ma upodozrieval, tak som nemala čo stratiť. Urobila som to bez výčitiek svedomia a potom som ho opustila." (Dana, 25)

"S priateľom som nebola šťastná, prestal ma počúvať, nikdy ma nepochválil, náš vzťah považoval za samozrejmosť, vkladala som sa do toho len ja. Ľúbila som ho, no mala som z neho pocit, že je so mnou len preto, aby sa nenudil. Môj kolega mi však jasne dával najavo, že som krásna a sexy, vždy sa úprimne zaujímal o to, čo cítim, čo robím, ako sa mám…" (Marta, 32)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});