Najhoršie rande v živote: Prežili sme nočnú moru, tvrdia chlapi, ktorým to nevyšlo!

Čakali dokonalú ženu, dokonalé stretnutie, no potom prišla studená sprcha. Prežehnali sa, odtrpeli si to a vzali nohy na plecia. Spomienky ...
  • Zdroj: Getty/fizkes

Čakali dokonalú ženu, dokonalé stretnutie, no potom prišla studená sprcha. Prežehnali sa, odtrpeli si to a vzali nohy na plecia. Spomienky ostali.

"Písať sme si začali na Tindri, mala tam fotky tváre. Bola veľmi sympatická a milá. V jednej vete spomenula, že trochu pribrala, má problémy so štítnou žlazou. Mne plus kilá nevadia, nie som len na štíhle ženy a bola skutočne zábavná, takže som jej odpísal, že ja som s tým okey a požiadal som ju o stretnutie.

Na druhý deň sme sa stretli, lenže nemala len pár kíl navyše, ale tridsať. Nechcel som vyzerať ako chuj, pozval som ju na drink. Neustále smrkala, vraj má sennú nádchu, to časom prejde.

Rande po rokoch? Týmto mužom sa radšej oblúkom vyhnite! Zobraziť článok

Potom mi povedala, že nás čakajú jej kamošky v karaoke bare, zabavíme sa. No ani náhodou, o tomto predsa reč nebola a vôbec som netúžil spoznať jej kamošky. Vyhovoril som sa na prácu, rozlúčil som sa s ňou a na druhý deň som jej napísal, že viac stretnutí nebude." (Paľo, 31)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});