Tento chutný chlebík nie je náročný na prípravu, vďaka čomu ho zvládnu aj menej zdatné gazdinky. Vyskúšajte!
Fotogaléria
Sme si vedomé toho, že ste skúšali rôzne recepty, no ruku na srdce, všetky vám dali zabrať. Príprava, čas, nehovoriac o tom, že v mnohých prípadoch musíte nechať cesto 12 hodín „odpočívať“ a vrátiť sa k tomu až ďalší deň. No komu sa to chce…
My vám ponúkame rýchlu, no o to chutnejšiu alternatívu. Príprava vám bude trvať krátkych 5 minút a potom šup s tým maglajsom do rúry. Po tridsiatich minútach pečenia budete mať na stole fantastický írsky chlieb.
Potrebujete:
- 50 dkg hladkej múky
- 1 ČL soli
- 1 ČL cukru
- 1 ČL sódy bikarbóny
- 150 g kefíru alebo bieleho, neochuteného jogurtu
- 2 dl vody