Keby to len muži vedeli... Toto všetko pred nimi radšej tajíme!

Úprimne. Poviete mu doma všetko? Alebo pre pokoj v domácnosti mlčíte, či prikrášľujete. Dámy, povedzme si otvorene, praktizujeme oboje. ...
  • Zdroj: Getty/nicoletaionescu

Úprimne. Poviete mu doma všetko? Alebo pre pokoj v domácnosti mlčíte, či prikrášľujete. Dámy, povedzme si otvorene, praktizujeme oboje. Nájdete sa v týchto priznaniach!

"To nezje, hento nezje, ale ja doma nebudem za závodnú kuchárku. Robila som sviečkovú, no nemali hovädzie mäso, urobila som z králičieho. Muž by však králičie nezjedol, preto som mu povedala, že je to kuracie mäso. Skoro mu zabehlo, ale zjedol to, síce naznačil, že v živote sviečkovú s kuracinou nejedol." (Ela, 38)

"Tajím pred ním ceny svojich beauty zákrokov. Priznávam len polovicu alebo štvrtinu sumy. O čom nevie, to ho netrápi a chcem sa predsa páčiť sebe, aj jemu." (Ivka, 42)

Sexuálne fantázie žien: Chlapi, z ktorých vám zvlhnú nohavičky! Zobraziť článok

"Neprezrádzam mu, kedy idem von s kamarátkami na víno. Je to naša psychoterapia, uspíme deti a šup do kaviarne na sídlisku. Vtedy ostáva večer na 2 hodinky doma s malými deťmi. No keby to vedel vopred, frflal by celé hodiny. Keď mu to oznámim tesne pred odchodom, brble len minútu dovtedy, kým za sebou nezatvorím dvere." (Maja,35)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});