Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Školáčka či DOMINA? Opýtali sme sa mužov, čo ich v predstavách rajcuje: Z ich odpovedí dokážete mnohé vyčítať, ako s tým naložíte?

Aj by ste ten sex doma oživili, no netušíte, po čom váš muž túži... Pokojne by ste sa zahrali, do sexi kostýmčeku navliekli... Ale čo ...

Aj by ste ten sex doma oživili, no netušíte, po čom váš muž túži... Pokojne by ste sa zahrali, do sexi kostýmčeku navliekli... Ale čo chce v posteli? Dominu alebo hanblivú školáčku?

Fotogaléria

"Bože, ťažká otázka. Milujem oba typy, no možno viac tú dominu. Keď si moja frajerka oblečie sexi korzet, k tomu lodičky a skočí na mňa, za pár minút som v siedmom nebi. Samozrejme, z času na čas sa musím krotiť, vtedy sa hrá na školáčku. Sex si musíme užiť obaja, nikdy by som jej nenanútil rolu, v ktorej by sa necítila dobre." (Viktor, 40)

Spútaná, s dvoma mužmi naraz: Olívia po vášnivej noci v TROJKE zažila scénu, z ktorej sa dvíha žalúdok: Zobral peňaženku a... Zobraziť článok

"V mojom veku už nehľadám školáčku, ale ozajstnú ženu - femme fatale. Školáčka by ma nerajcovala, hoci pravda je taká, že som také hrátky nikdy neskúšal. Som milovníkom vášnivého sexu, mám rád aj to, keď žena prevezme iniciatívu. Páčia sa mi sebavedomé a odhodlané ženy, ktoré vedia, čo chcú a dokážu si to užiť. Vystrašená hanblivá školáčka v posteli? Ďakujem, neprosím!" (Juro, 52)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});