Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Školáčka či DOMINA? Opýtali sme sa mužov, čo ich v predstavách rajcuje: Z ich odpovedí dokážete mnohé vyčítať, ako s tým naložíte?

Aj by ste ten sex doma oživili, no netušíte, po čom váš muž túži... Pokojne by ste sa zahrali, do sexi kostýmčeku navliekli... Ale čo ...

Aj by ste ten sex doma oživili, no netušíte, po čom váš muž túži... Pokojne by ste sa zahrali, do sexi kostýmčeku navliekli... Ale čo chce v posteli? Dominu alebo hanblivú školáčku?

Fotogaléria

"U mňa vyhráva študentka. Tá skazená! Ktorá blicuje, flirtuje so staršími spolužiakmi a pokojne si dá do školy krátke šortky. Len pre istotu, nebavíme sa o dievčati, ale o zrelej žene, ktorá vie dokonale zahrať takúto postavičku aj v posteli. Ja sa zahrám na spravodlivého učiteľa, ktorý sa takúto ´študentku´ snaží skrotiť, potom podľahne pokušeniu." (Matúš, 38)

"Milujem divožienky, ktoré sa správajú ako odtrhnuté z reťaze aj v posteli. Vrátane slovníka. Asi som už prezradil, ktoré teda uprednostňujem. Doteraz som mal len staršie priateľky, ktoré presne vedeli, po čom túžim a ako dosiahnem najintenzívnejší orgazmus. Ani si neviem predstaviť, čo by som robil s hanblivou študentkou…"  (Dano, 23)

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});