Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Vášnivé chvíle budú nenávratne preč: Tieto "hrôzy" počas sexu NIKDY nevyslovte!

Vieme, vám sa to stať jednoducho nemôže pri prvom vášnivom milovaní s novým objavom (naozaj!?). No ak ste spolu roky, nemáte pred sebou ...

Vieme, vám sa to stať jednoducho nemôže pri prvom vášnivom milovaní s novým objavom (naozaj!?). No ak ste spolu roky, nemáte pred sebou takmer žiadne tajnosti, a už ani v posteli nechcete vyzerať ako topmodelka.

Fotogaléria

"Musím ísť cikať!"

Už sa vyzliekate, už sa hladkáte, bozkávate a vtedy to príde. Ozve sa močový mechúr. Aby ste sa nepocikali počas sexu (sú aj takí, ktorí fičia na pissingu, ale to je iný príbeh), vybehnete na toaletu, dáte sa do poriadku a namierite si to naspäť do spálne. Tam vás čaká partner, ktorý možno medzitým zabudol aj na to, prečo je tam. Jednoducho, moment je preč.  

"Počul si to?"

Ak máte deti, nič nové pod slnkom. Snažíte sa už roky sexovať bez jediného zvuku, len aby sa nezobudili. Alebo sexujete, keď nie sú doma, no stačia kroky susedy na chodbe a už ste v strehu. Keď nemáte deti, tak vás vyruší klopanie (nie u vás), hlasný smiech z vedľajšieho bytu, štekanie psa a mohli by sme v tom pokračovať. Ak sa neoddáte momentu, budete neustále v strehu. A úprimne? Koho by to rajcovalo? 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});