Príbeh Martiny, ktorá podstúpila plastiku vagíny, kvôli mužovi, ktorého tajne milovala: Jeho reakcia? Otras, hovorí so slzami v očiach

Kvôli Mirovi som bola schopná podstúpiť čokoľvek. Áno, aj napriek tomu, že sme spolu vôbec nič nikdy predtým nemali.

Kvôli Mirovi som bola schopná podstúpiť čokoľvek. Áno, aj napriek tomu, že sme spolu vôbec nič nikdy predtým nemali.

Fotogaléria

Jedna fotka zabrala 

Keď sa všetko zahojilo, vyfotila som si novú vagínu a poslala ju Mirovi do mailu. Bol večer a v práci sme zostali kvôli jednému zadaniu o niečo dlhšie len my dvaja. Sledovala som cez sklo jeho reakciu.

Vyzeral nadšene, a preto som rovno napochodovala do jeho kancelárie a spýtala sa, či chce vidieť viac aj osobne. Hneď potom sa na mňa vrhol a mali sme fakt najlepší sex v mojom živote.

Beautiful woman's body with flower covering her intimate place in the bathroom
Prirodzená vôňa vagíny dokáže mužov pekne rozpáliť: Dámy, zabudnite na vylepšováky, v hre sú tieto dobroty! Zobraziť článok

Taký koniec som však nečakala 

Na konci sa obliekol, povedal, aby som o tom, čo sa stalo nikomu nepovedala a bez ďalších slov odišiel. Myslela som, že naša aférka bude pokračovať, no na druhý deň ma vyviedol z omylu.

Po príchode do kancelárie povedal, že mi ďakuje, že som splnila jeho túžby a tým pádom už nemusí fantazírovať a môže popracovať na svojom manželstve. Nechcel nič viac, nikdy viac. A ja? Zostala som sama s prerobenou vagínou.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});