Vďaka malému detailu som zistila, že ma podvádza: To, čo robil pre milenku, vyráža dych!

Po rokoch manželstva si môžete veľakrát myslieť, že viete o sebe s mužom navzájom takmer všetko. A potom príde zrazu nepríjemné ...
  • Galéria3
  • Zdroj: pexels.com/alexanderkrivitskiy

Po rokoch manželstva si môžete veľakrát myslieť, že viete o sebe s mužom navzájom takmer všetko. A potom príde zrazu nepríjemné vytriezvenie.

Fotogaléria

Lívia, 44 rokov 

"S Marekom sme manželmi viac, ako 15 rokov a pred pár týždňami sa môj rodinný svet obrátil naruby. Myslela som si, že je môj muž v manželstve spokojný, keďže sme nemali žiadne extrémne hádky, či nezhody. Posledné dva roky som dokonca ťahala domácnosť iba ja, lebo Marek po prepustení z práce začínal na novej pozícii s nižším platom. Nerobilo mi to však problém, zarábala som a zarábam naozaj dobre a on sa o nás s dcérou tiež predtým staral."

Nečakaný objav v kufri

"Jedno poobedie som si musela požičať Marekove auto, keďže moje bolo v servise a pri nakladaní tašiek do kufra som si všimla medzi jeho neporiadkom aj papierovú tašku dosť drahej módnej značky kabeliek. Ja osobne som si na drahé veci nikdy nepotrpela a vedela som, že Marek aktuálne nedisponoval veľkým množstvom peňazí, keďže domácnosť som ťahala ja. Našla som v nej dokonca aj bloček, na ktorom bola niekoľko tisícová suma a len nedávny dátum. Vtedy mi hlavou prebehla myšlienka, že možno ma chce prekvapiť, keďže narodeniny som mala o pár dní. Nechala som to teda tak a tešila sa vidine novej kabelky."

Dokonalý rodinný život sa zmenil na PEKLO! Z nevery môjho muža mi bolo na zvracanie! Nemohla som uveriť, s kým si to ROZDÁVAL, tvrdí nešťastná Olívia Zobraziť článok

Na narodeniny ma prekvapil 

"Marek ma v deň narodenín prekvapil v prvom rade tým, že na narodeniny úplne zabudol a o deň neskôr mi priniesol tri ruže s tým, že viac si v tom období finančne dovoliť nemohol. Vtedy som ho prvýkrát začala podozrievať, ale nepovedala som mu ani slovo. Zašla som priamo do obchodu, kde bola kabelka kúpená a spýtala som sa predavačiek, či poznajú podľa fotky môjho muža. Najskôr nechceli povedať veľa, ale nakoniec som z nich dostala to, čo som si myslela. Bol tam aj s nejakou mladou ženou, ktorá si kabelku sama vybrala."

Nebol to koniec

"Rozhodla som sa zistiť viac. Raz v noci keď Marek zaspal som si otvorila jeho telefón, konkrétne jeho súkromný bankový účet, ktorý bol v úplne inom stave, ako tvrdil. Zistila som, že kabelka nebola jedinou drahou položkou. Išlo o topánky, kožuch, dovolenky, ktoré boli vraj pracovnou cestou s letenkami pre dvoch, a to všetko trvalo viac, ako dva roky. Presne toľko, koľko som ťahala domácnosť iba ja. Mal peniaze, ale míňal ich na niekoho iného, ako na svoju rodinu. Preto „trpel“ nedostatkom financií, chudáčik. Iróniou bolo, že na Vianoce nedal ani mne, ani dcére nič so slovami, že sú to sviatky o rodine, nie o daroch.

Na druhý deň som sa rozhodla vymeniť zámok na dome, keďže dom, v ktorom sme bývali patril mojim rodičom a bol napísaný na mňa. Jediné, čo si Marek zaslúžil bola ulica a jeho milenka. Po príchode z práce ho pred domom čakali kufre s jeho vecami a list na rozlúčku."

Klamal mi od prvého momentu: Po roku randenia som partnerovi strelila FACKU! Dodnes sa HANBÍM, že som mu verila, narieka Erika Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});