Aké znamenia sa NAJLEPŠIE hodia pre mužov a ženy v znamení Strelca? Toto sú kombinácie, ktoré VYDRŽIA veky!

Kto uloví Strelca? Medzi týmito znameniami vládne najsilnejšie puto!

Kto uloví Strelca? Medzi týmito znameniami vládne najsilnejšie puto!

Fotogaléria

Pokiaľ je reč o manželstve, Strelec si najlepšie porozumie s Levom. Ich kompatibilita je neuveriteľná! Zdieľajú podobné črty, výborne sa dopĺňajú a nikdy sa spolu nenudia.

Jedným z významných faktorov, ktorý robí z Leva najlepšieho životného partnera pre Strelca, je rovnaký názor na rodinný život. V úlohe otca a matky sú stopercentní, milujúci, spravodliví, no neraz prísni, čo ich stavia (aj) do pozície najlepších rodičov horoskopu. 

Vzťah Strelca a Váh najviac prekvitá na pracovisku. Sú si navzájom oporou a z úspechu toho druhého majú úprimnú radosť. Funguje medzi nimi fantastická chémia, ktorá sa neraz prenesie aj do milostných sfér.

Konečne začína najvzrušujúcejšia časť roka!
Prekvapivé náhody, spaľujúca láska a skutočný život! Tieto 4 znamenia zverokruhu čaká obzvlášť VZRUŠUJÚCE leto. Ste medzi nimi? Zobraziť článok

Vodnár je jedným z najsamostatnejších, slobodu milujúcich a dobrodružných znamení. V zmysle filozofie „ži a nechaj žiť“, sa dokonale zhoduje so Strelcovým optimistickým prístupom a otvorenosťou. Toto spojenie však funguje iba mimo spálne. Ide totiž o najkvalitnejší kamarátsky vzťah medzi mužom a ženou, v rámci ktorého si už nikto nedovolí pochybovať, že existuje! 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});