Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

5 zlatých pravidiel pre divošky: Sex na JEDNU NOC? Toto urobte predtým, ako ráno zmiznete, ešte kým ON spí!

Pozor, nečítajte tento článok, ak ste chodiacim stelesnením morálky. Tá teraz pôjde bokom. Ak sa vám totiž zapáčil ten krásavec z baru ...

Pozor, nečítajte tento článok, ak ste chodiacim stelesnením morálky. Tá teraz pôjde bokom. Ak sa vám totiž zapáčil ten krásavec z baru a viete si s ním celkom reálne predstaviť vášnivú noc, vyskúšajte si to. No nezabudnite na pravidlá, vďaka ktorým sa vyhnete nepríjemnostiam.

Fotogaléria

Ochrana

Ak sa rozhodnete stráviť noc s pekným cudzincom, nezabudnite na ochranu. Toho chlapa poznáte len pár hodín a nič o ňom neviete. Kondóm vás ochráni pred sexuálne prenosnými chorobami, ale aj pred neželaným tehotenstvom. Len tak mimochodom, ak ste bez partnera, balík kondómov majte vždy v kabelke. Radšej!

Pomôcky, ktoré nepatria do vašej vagíny! Pri masturbácii na TIETO 3 rozhodne zabudnite, RIZIKO je totiž obrovské Zobraziť článok

U neho či u vás

Obe možnosti majú svoje pre a proti. U vás je to pohodlnejšie, v kúpeľni máte svoje drobnosti, keby ste sa potrebovali osviežiť. Ak ste zase u neho, môžete kedykoľvek odísť a zabuchnúť za sebou dvere. Trápne situácie predsa nepotrebujete.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});