Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Pozor, ak nepoznáte odpovede na tieto 3 otázky, nemali by ste sexovať!

Odpovede na nasledujúce otázky ukážu, či si vážite samu seba, záleží vám na vašom, aj na partnerovom zdraví, alebo sa len tak bezhlavo ...
  • Zdroj: iStock

Odpovede na nasledujúce otázky ukážu, či si vážite samu seba, záleží vám na vašom, aj na partnerovom zdraví, alebo sa len tak bezhlavo vrháte do postele.

Ak máte nového partnera a plánujete váš vzťah posunúť na vyšší level, choďte do toho. No s rozumom, pretože zdravie musí byť vždy na prvom mieste. Samozrejme, nemusí vám priniesť zdravotnú kartotéku od obvodného lekára, ale už vopred rozmýšľajte o ochrane. A nielen o tom! 

1. Ako sa chrániť pred pohlavne prenosnými chorobami?

Väčšina chlapov sa proti kondómom bráni zubami nechtami. Tvrdia, že to s nimi nie je ono a prirovnávajú to ku kúpaniu sa v ponožkách. Pekne vás prosíme, na tieto argumenty zvysoka kašlite, nakoľko ochranu pred pohlavne prenosnými chorobami poskytujú len kondómy. Ani to však nie je stopercentné. 

Objavte neprebádané erotogénne zóny svojho partnera.
Dotyky ženy na týchto miestach prebudia v mužovi zviera! Zobraziť článok

2. Čo sa považuje za nezákonné v sexe?

V podstate je dovolené čokoľvek, veď ste triezvo uvažujúci, zodpovední a dospelí ľudia. Lenže do hlavy novému partnerovi nevidíte (ani po troch mesiacoch intenzívneho randenia), aj keď je medzi vami blízky a dôverný vzťah. Vzťahy na jednu noc radšej vynecháme.

Už aj jeden pohyb, alebo jedno slovo dokáže pokaziť intímnu chvíľku a nie všetko sa vám musí páčiť. A keby aj napriek vašim protestom partner pokračoval, nuž viete… Jediným riešením je komunikácia. Ak ste teda dospeli do štádia, že sa zblížite aj v posteli, rozprávajte sa. Otvorene. Nebojte sa toho, nerozdelí vás to, skôr zblíži.  

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});