Čo si dovoľuje Camilla? Takto výrazne zasiahla do svadby Williama a Kate

Pri klebetách o vzťahu Kate Middleton a Meghan Markle sa prelialo už veľa anglického čaju. Ale čo vzťah Kate s ďalšou vysoko postavenou ...

Pri klebetách o vzťahu Kate Middleton a Meghan Markle sa prelialo už veľa anglického čaju. Ale čo vzťah Kate s ďalšou vysoko postavenou členkou kráľovskej rodiny – Camillou Parker Bowles, manželkou princa Charlesa?

Fotogaléria

Kráľovská svadba Kate Middleton s princom Williamom v roku 2011 vo Westminsterskom opátstve bola obrovskou svetovou udalosťou. Predchádzali jej dlhé mesiace príprav s obrovským tímom plánovačov, ktorému velilo predsedníctvo na čele s nevestou Kate. Teda, aspoň sa tak vraví…

To, že Kate mala v mnohých ohľadoch skutočne voľnú ruku, svedčí aj jej svadobný účes, ktorým porušila tradíciu „vyčesaných vlasov“. A to napriek tomu, že ju kráľovské spoločenstvo údajne dôrazne upozornilo na rešpektovanie tohto nepísaného pravidla. 

Camilla Parker Bowles, Duchess of Cornwall
Nuda na kráľovskom dvore? Nie, ak sa stretnú srandistky Kate a Camilla! Zobraziť článok

Jasná voľba

Camilla, podkutá manierami kráľovskej rodiny, bola dokonalou kandidátkou na rozhodovanie o dôležitých maličkostiach. Jej svadba s princom Charlesom bola síce veľkolepá, no jej prvá svadba s Andrewom Parkerom Bowlesom (1973) bola podľa magazínu Express v tom čase vyhlásená za „spoločenskú udalosť roka".

Kamošky

Kate bola niekoľko týždňov pred svojou svadbou videná v spoločnosti Camilly v priestoroch londýnskeho hotela Berkeley. 

Nechýbala Kateina sestra Pippa Middleton a tiež Camillina dcéra Laura Lopes, ktoré počas siahodlhého obeda štebotali o všetkých možných detailoch plánovanej hostiny – od svadobného menu až po výber hudby.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});